De snel voortschrijdende technologische vooruitgang en de veranderingen in de sector voor thermische isolatie en thermische modernisering van buitenmuren dwingen producenten ertoe om hun producten continu te verbeteren en te ontwikkelen. De laatste fase van dit proces is het creëren van een samenhangend en geïntegreerd systeem. De essentie van een systeemgeoriënteerde aanpak is het bewustzijn dat “alles met elkaar verbonden is”.

  Om een systeem goed te laten functioneren is het noodzakelijk dat elk element tot in het kleinste detail is uitgewerkt en aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet. Onze jarenlange ervaring met systemen en de huidige kennis van bouwmaterialen hebben geleid tot de ontwikkeling van een uitzonderlijk product: het Systeem KLIPLA®.

Systeem KLIPLA®


Systeem KliplaPlaat Klipla® P


Plaat KLIPLA® P
 

  De gepatenteerde thermisch isolerende plaat KLIPLA® P is uitgerust met horizontale geblokte groeven welke het aanbrengen van steenstrips vereenvoudigen en zo een esthetische uitvoering garanderen. De geblokte groef zorgt voor extra hechting van de lijm.

  De trapsgewijs gevormde zijvlakken maken het mogelijk om de platen overlappend te verbinden, waardoor de negatieve gevolgen van thermische bruggen worden vermeden. Bovendien heeft de plaat een laag geleidingscoëfficiënt, waardoor ze uitstekende thermische isolatieparameters garandeert.

 


Mortellijm Klipla® K en Voegmortel Klipla® F


Mortellijm Klipla®K Voegmortel Klipla®F
 

  De mortellijm KLIPLA® K is bestemd om de thermisch isolerende platen KLIPLA® P te bevestigen en er steenstrips op te verlijmen.

  De voegmortel KLIPLA® F is bestemd om de steenstrips te voegen.

 


Steenstrips​ Klipla® C


Steenstrips​ Klipla® C
 

  Een bakstenen gevel wordt vanouds geassocieerd met de traditie van de Europese architectuur. Moderne productiemethodes hebben ervoor gezorgd dat de huidige baksteenstrips afhankelijk van de hoek en de intensiteit van de lichtinval allerlei tinten kunnen geven.

  

 


Mechanische verbinding Klipla® D


Mechanische Verbinding Klipla®D
 

  De mechanische verbinding  KLIPLA® D dient om de belastingen van de gevellaag op de muurconstructie over te dragen.

  Ze draagt de axiale trekkrachten over, die worden veroorzaakt door de zuigende werking van de wind, en zorgt ervoor dat de platen niet van de wand worden gerukt.

v
 


Montage van het Systeem Klipla®


Montage van het Systeem Klipla®
 


KLIPLA® speciaal gereedschap


KLIPLA® troffel
 
 
Klipla logo

ADRESSE


Global Innovations Group B.V.
Merumerkerkweg 1
6049BX Herten

CONTACT


Service Office Netherlands T: +31(0)475300735
E: info@g-ig.nl

50 JAAR